Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Festa de la Gent Gran, aquest dissabte, al Casal de la Gent Gran
La pasarel·la de moda badienca torna aquest any a la Festa de la Gent Gran
El Casal de la Gent Gran (avinguda de Burgos, cantonada amb el carrer Bètica) acollirà, aquest dissabte, un munt d'actes durant matí i tarda per celebrar la Festa de la Gent Gran.

Els actes començaran a les 10 del matí, amb un esmorzar de xocolata amb melindros. Durant el matí, artistes dibuixants pintaran caricatures a les persones participants en la festa. A les 10.30 es farà la presentació de la jornada. A continuació, a les 11 hores, hi haurà ballada de sardanes; a les 11.15 hores, ballada de sevillanes, per l'entitat Can Sanfeliu, i, a les 11.45 hores, concert del Cor del Casal de la Gent Gran. Al migdia es farà la tradicional mostra de poesia. Els actes del matí finalitzaran a les 12.45 hores amb el repartiment dels premis del II torneig de petanca.

A la tarda, a les 16.30 hores, l'Ajuntament retrà homenatge a les persones de més edat de Badia del Vallès. A les 17.15 hores serà la segona edició de la passarel·la de moda badienca, a les 17.45 hores hi haurà una exhibició de balls de Bollywood i, a les 18.30 hores, tindrà lloc el berenar i el ball de festa.

Pots consultar totes les activitats en el cartell adjunt.

Cartell de l'activitat

Publicat el 17.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^