Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tumenge Calí commemora el 12 aniversari
12 aniversari de Tumenge Calí
Tumenge Calí, l'associació de dones gitanes de Badia del Vallès, va celebrar ahir a la tarda el seu 12è aniversari al voltant del seu local social, El Rinconcito. La tarda va oferir jocs, premis i una jornada en la qual la integració va ser la protagonista, un fet que caracteritza l'entitat des de la seva creació.

Les persones participants van gaudir de dues activitats esportives, el futbol bombolla, en què es jugava un partit de futbol dins d'esferes de plàstic que provocaven caigudes molt divertides, i una atracció inflable en què els infants havien d'evitar ser envestit per un braç articulat. Es van oferir begudes i un berenar a les nombroses persones assistents. Aquestes activitats estan relacionades amb el taller d'esport de futbol que organitza l'associació i que incentiva hàbits saludables, com la pràctica de l'esport i la bona alimentació.

També es va lliurar el premi a la millor samarreta elaborada amb la tècnica de patchwork.

L'equip de Govern, encapçalat per l'alcaldessa, Eva Menor, i regidors i regidores del consistori, van participar en una jornada de celebració, en què no va faltar el pastís i la tradicional bufada de les espelmes.

Publicat el 10.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^