Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Mercat de Badia, un dels tres mercats de la tercera edició de la campanya Mercats Sostenibles
El Mercat de Badia, un dels tres mercats de la tercera edició de la campanya Mercats Sostenibles
Badia del Vallès serà, juntament amb el Prat de Llobregat i Sant Joan Despí, ciutat protagonista de la tercera edició de la campanya Mercats Sostenibles, que la Diputació de Barcelona durà a terme el mes de novembre.

Mercats sostenibles és una campanya per reduir els plàstics d'un sol ús als mercats municipals, en benefici del medi ambient i de la salut. Com a tret d'identitat aquesta campanya, a més de les accions comunicatives que es duen a terme al mercat municipal, compta amb la participació d'alumnat de secundària del municipi que hi participa a través d'un projecte d'aprenentatge i servei.

En aquesta edició hi participaran l'IES Badia i l'IES Federica Montseny de Badia del Vallès, l'IES Salvador Dalí del Prat de Llobregat, i l'Institut Francesc Ferrer i Guàrdia, l'Escola Gran Capità i l'Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí. Durant els mesos de setembre i octubre els alumnes aprendran sobre els plàstics i envasos d'un sòl ús i el seu impacte sobre el medi ambient i sobre la salut de les persones. Amb tot aquest bagatge contribuiran a fer arribar als clients la necessitat de no fer servir plàstics d'un sol ús i de potenciar alternatives per fer una compra sense generar residus.

En aquest vídeo pots conèixer com funciona la campanya:

×  
Mercats sostenibles Mercats sostenibles

Mercats sostenibles és un projecte conjunt de la Gerència de Serveis de Comerç i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments i els mercats municipals.

Publicat el 15.09.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^