Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès connectada amb l'Autisme

el autismo tiene vozEl dissabte, 2 d'abril, es celebra a Badia del Vallès la Diada Internacional sobre l'Autisme, una data declarada per l'ONU com el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme i que s'organitza a la nostra ciutat de la mà de l'Associació El Autismo tiene Voz i la participació d'Abada- Capoeira, la Colla de Geganters i l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Durant la jornada tindran lloc diverses activitats. Des de les 9 h i fins a les 14 h s'instal·larà una carpa informativa a la plaça Major. Allà, a més d'informació sobre l'Autisme es podran recollir globus de color blau (color que representa l'autisme) i cap al migdia tindrà lloc una enlairada dels globus.  

També durant el matí es podrà imprimir l'empremta de la mà a una pancarta (“Pon tu mano”) instal·lada a la carpa informativa.

A les 10 h, la plaça Major també acollirà un “Assaig al Carrer” de la Colla de Geganters de Badia, seguit d'una exhibició de capoeira (11h) que donarà pas, a les 12 h, a la lectura del manifest per part del regidor d'educació, Iván Sanz.

Connexió amb l'autisme

Cada any a tot el món, edificis, fonts i places i fins i tot les Cascades del Niàgara es tenyeixen de blau per mostrar el suport a nen i joves amb espectre autista de tot el planeta.

A Badia del Vallès, la font de la plaça Major es tenyirà de blau a través de la seva il·luminació.

Carpa de l'associació El autismo tiene voz, davant l'edifici de l'Ajuntament

Publicat el 01.04.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^