www.badiadelvalles.cat
La Policia Local de Badia va poder identificar i denunciar, ahir, el conductor del vehicle que va xocar ahir amb 4 automōbils estacionats a l'Av. del Cantābric, grācies a les imatges que havien filmat les cāmeres de vigilāncia instalˇlades al municipi. El causant dels fets ha estat denunciat per fugir del lloc de l'accident i per no tenir contractada l'asseguranįa obligatōria.

A partir d'una trucada rebuda a les 7.03 hores d'ahir i que informava dels fets, la Policia Local es va desplaįar a l'Av. del Cantābric, a l'altura del número 45 i va identificar quatre vehicles estacionats que havien patit un fort cop i desperfectes. També van localitzat un tros del para-xocs del vehicle que havia provocat l'accident.

Un cop revisades les filmacions enregistrades per les cāmeres de seguretat, van poder veure un vehicle, circulant per la poblaciķ, compatible amb el tros de para-xocs recuperat. Identificat el propietari del vehicle, els agents van localitzar l'automōbil aparcat davant de casa del propietari. Presentava un fort cop al davant i havia perdut la part del para-xocs que s'havia trobat abans. El vehicle també tenia un dels neumātics davanters trencat i els agents van detectar restes de neumātic des del punt de la colˇlisiķ fins a l'aparcament.

La Policia Local va prendre declaraciķ al propietari del vehicle, que va recončixer que havia estat ell el conductor, i va denunciar-lo per fugir del lloc de l'accident i per no tenir contractada l'asseguranįa obligatōria del vehicle.

La Policia també ha contactat les persones propietāries dels vehicles amb desperfectes perquč puguin reclamar els danys.

Publicat el 04.12.2023