www.badiadelvalles.cat
Dilluns vinent, 9 de setembre, s'obre el termini d'inscripcions als Espais Familiars del SOAF 2024-2025, les activitats per a les famílies i la primera infància que es fan al Casal dels Infants (c/ de la Manxa, s/n). Entre l'oferta d'activitats, taller sensoriomotor, espai de criança, pati de la mainada i assessorament familiar.

Consulta totes les activitats en el tríptic dels Espais Familiars del Servei d'Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF), aquí:

Tríptic Espais Familiars 2024

Tríptic Espais Familiars 2024

Fitxer: TripticSOAF2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 740.51 kB

Podràs inscriure't mitjançant la seu electrònica del web de l'Ajuntament (https://badiadelvalles.sedeelectronica.es) o, presencialment, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Cal tenir en compte que el fet de sol·licitar la plaça no la garanteix. Podràs gaudir de totes les activitats del SOAF per 15 euros al trimestre.

Les activitats del CAP/Llevadores són gratuïtes. Per inscriure's, cal trucar al CAP, al telèfon 93 719 26 00 i demanar pes les llevadores.

Per a les activitats dels Espais Familiars, el procés d'inscripció serà el següent:

Dilluns vinent, 9 de setembre, s'inicia el període d'inscripcions.

A partir del 17 de setembre, es publicarà al web de l'Ajuntament la llista provisional de places assignades. Del 18 al 20 de setembre s'obrirà el període de reclamació.

A partir del 23 de setembre s'inicia el període d'adjudicació de plaça i comunicació a les famílies de si tenen plaça o de si estan en llista d'espera, a través del correu electrònic o telefònicament. A partir de l'avís, les famílies hauran de fer el pagament i formalitzar la seva inscripció. Fins que no facin efectiu el pagament, no podran començar a assistir. L'adjudicació de la plaça als Espais Familiars només es farà efectiva un cop s'hagi abonat la taxa corresponent.

A partir del 30 de setembre es farà una llista definitiva de les famílies amb les places assignades i de la llista d'espera. La podràs trobar al web de l'Ajuntament de Badia del Vallès. Aquestes llistes es publicaran per ordre d'assignació i amb els dígits 4, 5, 6 i 7 del DNI o NIE de la persona que ha fet la inscripció.

Durant el curs, les famílies podran continuar fent inscripcions. Si hi ha plaça lliure es trucarà a la família interessada (segons el barem i ordre d'arribada) i si no, passaran a la llista d'espera fins que quedi una plaça vacant.

L'assignació de plaça quedarà formalitzada a partir de fer el pagament.

Publicat el 02.09.2024