www.badiadelvalles.cat
L'alcalde de Badia, Josep Martínez Valencia, ha rebut avui Joel Martín, taekwondista de Badia que participarà als Jocs Paralímpics de París 2024 el 29 d'agost. A la recepció, a la Sala de Plens, han participat la 2a tinenta d'alcalde, Mar Bayona; el regidor d'Esports, Samuel Aranda, i el pare de l'esportista, Francisco Javier Martín.

Joel Martín va aconseguir la medalla d'or en el Torneig Classificatori Europeu de Taekwondo que va tenir lloc a Sofia (Bulgària) i es va fer seva la única plaça classificatòria a la categoria K44 -58 quilos, la classe més lleugera per als esportistes amb menor discapacitat als braços.

Aquest èxit dona continuïtat al gran any 2023 de l'esportista badienc, amb bronzes en el Campionat d'Europa de Rotterdam i en les copes President d'Albània i de Turquia, i algunes plates més en el Grand Prix de Mèxic i en la seva gira per Austràlia.

Durant la seva trobada, ha rebut un record amb la forma del monòlit de l'Ajuntament. Durant la conversa, l'esportista ha transmès la seva confiança i concentració de cara a assolir l´èxit a París. L'alcalde ha subratllat l'exemple de Joel Martín, que transmet els millors valors de la ciutat: esforç, capacitat de superació i assoliment de grans resultats.

Publicat el 24.07.2024