www.badiadelvalles.cat

Un Nadal per recordar! és la nova campanya de l'Ajuntament de Badia del Vallès per promocionar els comerços del nostre municipi, ajudant-los a incentivar les seves vendes per crear sinergies i dinàmiques comercials en el barri.

A sis punts del municipi hi haurà una il·lustració de grans dimensions on sortiran les caricatures dels comerciants participants a la campanya amb un número i, a les botigues col·laboradores, hi haurà, des del dia 1 de desembre i fins el dia 14, fulls de participació a disponibilitat dels clients, de manera que aquests puguin dirigir-se als diferents comerços i observant als seus treballadors, endevinar a quin comerç pertany cada caricatura numerada.

En completar el full es dipositarà a la urna instal·lada a l'Espai Creatiu del Mercat Municipal per participar en el sorteig de 10 caricatures emmarcades que els premiats podran escollir entre una caricatura personal, o de la seva família, o del nadó de casa, o de la seva mascota o de la persona a qui li vulgui regalar aprofitant les festes de Nadal.

Amb aquesta campanya, l'Ajuntament de Badia del Vallès vol valorar el treball i la dedicació dels comerciants del municipi, per posar al nostre abast els seus productes i serveis, així com la seva competència que ens ajuda, dia a dia, en les nostres necessitats.

Cartell de l'activitat

Publicat el 01.12.2023