www.badiadelvalles.cat
A partir del dijous vinent, 7 de setembre, s'obre el període d'inscripcions per a Espais Familiars, les activitats per a famílies i primera infància de Badia del Vallès, organitzades pel Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de l'Ajuntament.

Les inscripcions es podran fer mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament, en el tràmit que estarà operatiu a partir de dijous, o, presencialment, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, amb cita prèvia. Et recordem que fer la inscripció no garanteix la plaça. Els Espais Familiars són una sèrie d'activitats per a les famílies amb infants, des d'abans del naixement fins a l'adolescència, organitzats en diferents eixos temàtics.

Pots consultar les activitats en aquest document:

Tríptic de les activitats Espais Familiars

Tríptic de les activitats Espais Familiars

Fitxer: TRIPTIC_activitats_Espais_Faniliars_SOAF_2022_DEF.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.08 MB

El 18 de setembre està previst publicar la llista provisional de les places assignades. Del 19 al 20 de setembre s'obrirà el període de reclamació.

A partir del 21 de setembre s'inicia el període d'adjudicació de plaça i comunicació a les famílies si tenen plaça o be estan en llista d'espera. Es farà a través del correu electrònic o telefònicament.  

El 25 de setembre es publicarà la llista definitiva de les famílies inscrites i la llista d'espera. La podreu trobar a la web de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Les inscripcions estaran obertes durant tot el curs i, si hi ha plaça lliure, es trucarà la família interessada (segons el barem i ordre d'arribada) i si no, passaran a la llista d'espera fins que quedi una plaça vacant.

Durant tot el curs es podran fer inscripcions pels serveis d'intervenció individual i familiar (SAF i consultora-doula).

Cartell Espais Familiars

Publicat el 04.09.2023