Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Celebració del 40è aniversari de l'escola La Sardana

40è aniversari La SardanaL'escola La Sardana fa 40 anys i ho celebraran amb diverses activitats al llarg dels propers mesos. La primera, l'exposició “Un projecte de futur, una història viva”, que s'inaugura dijous vinent, 25 de febrer, a les 17.30 h. La mostra es podrà visitar fins al 25 de març, a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

A més, el 3 de març, a les 18 h, també a la biblioteca, tindrà lloc la conferència “Com acompanyar en la lectura? L'escola La Sardana, pionera en el projecte LECXIT”, a càrrec d’Àlex Cosials, coordinador de projectes de la fundació Jaume Bofill i Montserrat López, pedagoga i dinamitzadora del projecte a la nostra ciutat.

Ja al mes de maig, concretament diumenge dia 8, l'escola organitzarà una sortida conjunta de famílies, exalumnes i mestres.

Finalment, com a cloenda de la celebració del 40è aniversari, el dissabte 28 de maig, hi haurà una gran festa. Primer, a la plaça Major, a les 18 h, on hi haurà jocs, tallers infantils i festa per a tots els infants del municipi. I, a les 20 h, a l'escola La Sardana, sopar de retrobament, on els membres antics i actuals del centre podran compartir vivències plegats.

Per a més informació sobre totes aquestes activitats podeu trucar a l'escola (tel. 93 718 34 02).

Publicat el 23.02.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^