Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Arrenca la VI Mostra de Teatre i Música de Badia del Vallès

VI Mostra de Teatre i Música de Badia del VallèsEl proper 19 d'abril comencen les activitats incloses a la Mostra de Teatre i Música de Badia, que arriba ja a la seva sisena edició. Durant els mesos d'abril i maig hi ha programades funcions teatrals i concerts de música per a tots els gustos.

Així, l'Auditori Municipal acollirà les representacions de les obres El Casting (grup de teatre Maikamente), Locas Resto Bar (grup de teatre Flash), Terra Baixa (alumnes de l'IES Badia del Vallès) i Verónica (grup de teatre de Dones per la Igualtat).

Pel que fa a les actuacions musicals, la Coral Ginesta del Vallès oferirà un concert coral de música sacra; l'Agrupació Musical de Badia del Vallès, un espectacle anomenat Tributos del Rock & Pop i el cantant de Santa Coloma de Gramenet José Luis Lozano, un concert acústic. Els més joves tenen una cita a la Sala Roja amb el triple concert dels grups The Ewan's, Rockstone i Límite.

Per a més informació sobre preus, dates, horaris i localitzacions, descarregueu-vos el cartell o el fullet o bé consulteu l’agenda del web.

Publicat el 13.04.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^