www.badiadelvalles.cat
A partir d'aquest dijous, 10 de febrer, Badia del Vallès celebrarà l'edició número XIII de la Festa de la Llengua Materna, que comptarà, entre altres actes, amb la xerrada de l'escriptora afganesa Nadia Ghulam sobre el seu llibre La primera estrella del vespre.

Els actes començaran aquest dijous, 10 de febrer, de les 15.30 a les 18.30 hores, amb l'activitat Un món de llengües a Badia. Et convidem a escriure una salutació en la teva llengua materna, al vidre de l'Auditori Municipal.

La setmana vinent comptarà amb l'escriptora afganesa Nadia Ghulam, que presentarà el seu llibre La primera estrella del vespre, dimarts 15 de febrer, a partir de les 18.30 hores, a l'Auditori Municipal. Ghulam explicarà el seu viatge a Afganistan i reflexionarà sobre la realitat que viuen les dones en aquest país; els seus sofriments, com superen les adversitats, lluiten per la supervivència i mantenen l'esperança en el futur. Pots reservar la teva plaça per assistir a la presentació a https://bit.ly/NadiaGuilam.

Finalment, divendres 18 de febrer, a les 18 hores, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, tindrà lloc l'hora del conte per als més menuts, amb Mon món de contes, a càrrec d'Íngrid Domingo. A l'activitat, adreçada a famílies amb infants de 0 a 3 anys, s'explicaran contes del món. Pots reservar l'assistència per a aquesta activitat a https://bit.ly/MonMonDeContes.

Per assistir-hi a la presentació de la Nadia Ghulam i a l'activitat Mon món de contes, cal reservar l'entrada mitjançant els enllaços anteriors, accedir a https://recintes.cat/badiadelvalles o escanejar el codi QR que trobaràs al cartell. Et recordem que has de dur la mascareta en tot moment i mantenir la distància de seguretat.

Cartell de la Festa de la Llengua Materna

Participa i celebra la riquesa de la diversitat!

Publicat el 07.02.2022