www.badiadelvalles.cat
Demà, dimecres 2 de febrer, comencen les obres d'ampliació i reparació de la vorera del carrer Bètica, davant del CAP Badia, per eliminar les barreres arquitectòniques i millorar-ne l'accés. Amb aquesta actuació gairebé es duplicarà l'amplada de la vorera, que passarà de tenir 1,72 metres fins a arribar als 3,20 metres d'amplada, i es faran noves rampes d'accés, tant a la zona reservada per a ambulàncies, com a les dues places d'aparcament per persones amb mobilitat reduïda.

Aquest espai registra una gran afluència de persones perquè connecta el Centre d'Atenció Primària amb punts importants del municipi, com el poliesportiu, el mercat municipal i les escoles. Amb l'actuació es mantindrà el nombre total de places d'aparcament a la zona, modificant la seva orientació, ja que passaran d'estar ubicades en bateria a una disposició en diagonal.

El temps estimat de les obres és de 4 setmanes. Durant aquest temps, no es deixarà en cap moment sense accés la rampa existent, però sí que es tancarà la porta amb escales. Es mantindrà oberta i correctament senyalitzada l'altra porta, la més propera a l'ascensor exterior.

Amb les obres s'adequarà la zona reservada a les ambulàncies i a les dues places de persones amb mobilitat reduïda i es repararà la vorera per eliminar els desperfectes i facilitar l'accés a les persones usuàries del CAP i a les persones veïnes de Bètica 11, ja que també s'arreglarà l'accés a la rampa, que actualment està en mal estat.

Publicat el 01.02.2022