Badia del Vallès - transparència
TRANSPARÈNCIA RETIMENT DE COMPTES DADES OBERTES PARTICIPACIÓ SEU ELECTRÒNICA
CERCADOR
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament aprova una moció en suport a les persones treballadores de Correus i exigeix la millora de la qualitat del servei
Foto manifestación daban de l'oficina de Correus
El Ple Municipal, celebrat ahir 26 de gener, va aprovar per unanimitat una moció d'alcaldia perquè, d'una banda, es mantinguin els llocs de treball suprimits a l'oficina de correus de Badia del Vallès i es preservin les condicions laborals dels treballadors i, d'altra banda, perquè la ciutadania pugui gaudir del servei postal amb la millor qualitat possible.

Aquesta moció neix després que l'alcaldessa Eva Menor hagi mantingut diverses reunions. De fet, ahir es va reunir amb els treballadors afectats i la darrera setmana amb els representants sindicals d'UGT i CCOO. En aquest sentit, aquest matí, ha tingut lloc una concentració a la porta de l'oficina de Correus a Badia del Vallès, en defensa de la qualitat del servei i dels drets laborals de les persones que hi treballen, amb la participació de diferents representants sindicals, polítics, socials i ciutadans i ciutadanes del municipi.
 
Menor va tenir coneixement a principis de gener que Correus estava duent a terme una reorganització del servei passant els repartidors de Badia del Vallès a Barberà del Vallès i suprimint una de les cinc seccions postals de la ciutat, fent-se efectiu el canvi l'1 de febrer.
 
Arran d'aquesta comunicació, l'alcaldessa es va reunir amb la responsable de distribució de zona, la qual va assegurar que aquesta mesura no afectaria el servei que es presta a Badia. No obstant aquesta versió no coincideix amb la de les persones treballadores de l'oficina de Badia i les representacions sindicals, ja que han manifestat, a l'Ajuntament, que existeixen evidències que les noves mesures afectaran a la qualitat del servei i repercutiran en els drets dels treballadors i treballadores. 
 
"A conseqüència d'aquestes decisions, amb tota seguretat, els serveis de distribució postal prestats fins ara en aquestes unitats de repartiment baixaran la seva qualitat dràsticament, amb el consegüent perjudici per a la ciutadania i empresaris/àries de la nostra població", ha declarat l'alcaldessa. A més "en cap moment ens han consultat o informat per cap via a l'Ajuntament, s'han limitat a notificar-nos fa uns dies, que es feia efectiva la mesura" ha afegit l'edil en unes declaracions.
 
Pròximament, l'alcaldessa Eva Menor té prevista diverses reunions amb el personal directiu de l'empresa per demanar que el servei postal acompleixi amb el que marca la Directiva Postal Europea, es mantinguin les seccions postals actuals i es garanteixi la qualitat del servei i els drets laborals dels i les treballadores de Correus.

Publicat el 27.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^