www.badiadelvalles.cat

L'Ajuntament de Badia del Vallès impulsa la transparència en la gestió municipal amb la posada en marxa de l'espai de retiment de comptes per al seguiment i avaluació del Pla d'Acció Municipal (PAM), de l'execució dels pressupostos, i dels contractes i licitacions. Pots accedir-hi a https://transparencia.badiadelvalles.net/.

L'espai està estructurat en tres apartats, dedicats a Pressupostos, Contractes i Plans.

En l'apartat de Pressupostos pots veure la distribució del pressupost de l'Ajuntament, l'estat d'execució de cada partida i pots comparar despeses i ingressos, any per any, des del 2010 fins a l'actualitat. També hi trobaràs una senzilla guia que explica què són i com es fan els pressupostos.

A Contractes i licitacions visualitzaràs els contractes adjudicats i les licitacions de l'Ajuntament. Pots fer consultes per anys, categories, i tipus de contracte, entre altres opcions.

A Plans pots veure l'estat d'execució del Pla d'Actuació Municipal 2020-2023, i consultar els diferents eixos i les línies d'actuació que el conformen.

D'aquesta manera, pots conèixer la situació economicofinancera de l'Ajuntament, així com el grau de compliment de les diferents actuacions previstes i els detalls sobre els contractes i les  licitacions.

La informació serà actualitzada per part del personal tècnic de l'Ajuntament i es contrastarà internament, com a mínim amb una reunió semestral per valorar possibles desviacions.

El cost aproximat d'aquest projecte és de 13.120 euros, IVA exclòs. El percentatge de subvenció respecte del total del projecte per part de l'Agència de la Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona és del 90%.

Publicat el 12.11.2021