www.badiadelvalles.cat
El dissabte 13 de novembre, Badia del Vallès tornarà a ser la seu d'una gran vetllada de boxa, organitzada per la promotora local Team Solé i amb la presència d'un cartell de grans esportistes.

Hi destaquen els combats en què participaran el boxejador de Badia Francis Morales, i Ismael Flores, Aazddin Aajour i Eva Díez. En el cas de Díez, disputarà el seu tercer combat professional de boxa, disciplina que combina amb el futbol, ja que forma part de l'equip EE Guineueta. També hi estarà present el Kick Boxing Pro, amb la participació de Sergio Ovejero i Daniel Martínez.

La vetllada tindrà lloc al Complex Esportiu de Badia del Vallès, que tornarà a convertir-se en un espectacular ring de boxa a partir de les 19 hores. Serà la cinquena vetllada de boxa organitzada a Badia per Team Solé, promotora de Badia de la família Solé, que compta amb un historial de reconeguts boxejadors i que segueix la tradició pugilística de la nostra ciutat.

Des de la promotora volen transmetre el seu agraïment a tots els espònsors i a totes les persones que, amb el seu treball, fan possible que es pugui dur a terme una vetllada de boxa de gran nivell a Badia.

Les entrades estaran disponibles a partir de finals d'aquesta setmana a molts gimnasos de l'entorn i també es podran adquirir contactant directament amb Team Solé.

Cartell de la vetllada de boxa

Publicat el 20.10.2021