www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del Vallès necessita contractar, de manera urgent i excepcional i en règim laboral temporal, un/a recepcionista per a les instal·lacions esportives municipals. Per cobrir aquesta necessitat, inicia un procés de reclutament mitjançant el portal Feina Activa (SOC), de la Generalitat de Catalunya.

Les condicions són les següents: La retribució és de 1.162 euros bruts mensuals i la persona serà contractada en règim laboral temporal per circumstàncies de la producció fins al 31 de desembre del 2021.

Els requisits per optar a la feina són tenir la titulació de graduat/da escolar en ESO, graduat/da escolar, formació professional de primer grau o equivalent, o un altre d'equivalent o superior. El nivell de coneixement de llengua catalana: ha de ser B2 (avançat).

Pots consultar l'anunci al portal Feina Activa (SOC), per tenir més informació sobre el lloc de treball, les seves funcions i inscriure-t'hi:

https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06004056

S'hi poden inscriure totes les persones que disposin de les condicions i requisits que
s'exigeixen a l'anunci. La inscripció és gratuïta i es podran presentar les candidatures fins al dilluns 13 de setembre de 2021, inclòs. D'entre les persones candidates que el SOC faci arribar a l'Ajuntament, es farà la selecció mitjançant una entrevista amb una comissió de valoració.

Publicat el 09.09.2021