www.badiadelvalles.cat
Aquest migdia ha tingut lloc una reunió del Comitè de Coordinació de l'Ajuntament per donar resposta a les noves mesures aplicades per la Generalitat de Catalunya a conseqüència de la situació de pandèmia.

A la reunió, presidida per l'alcaldessa, Eva Menor, les diferents àrees i serveis de l'Ajuntament han explicat les necessitats i afectacions al servei derivades de les mesures aplicades des d'avui i s'han posat en comú les accions per prioritzar el servei a la ciutadania, tot i les limitacions.

Potenciació de l'atenció telefònica i crida a la ciutadania a no fer tràmits presencials
En aquest sentit, Eva Menor ha demanat l'increment de l'atenció telefònica per part de tots els serveis per atendre les necessitats i dubtes de la població, que es vehicularan mitjançant l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), que reforçarà els seus efectius.

S'ha recordat que cal insistir a la ciutadania que, per la seguretat de tothom, no faci gestions presencials si pot realitzar els tràmits telefònicament o mitjançant la seu electrònica de l'Ajuntament. Recordem que el telèfon de l'Oficina d'Atenció Ciutadana és el 93 693 33 00.

Control del consum de menjar i begudes a la via pública
També s'ha donat trasllat a la Policia Local de controlar prioritàriament els entorns dels establiments de restauració per assegurar que no es fa consum de begudes o de menjar a la via pública.

Tancament dels equipaments esportius
A la reunió s'ha informat sobre el tancament dels equipaments esportius municipals, seguint les directrius marcades per la Generalitat de Catalunya, i de l'inici dels tràmits per a la devolució dels imports corresponents als dies en els quals els equipaments no puguin oferir servei.

S'ha tractat les necessitats de connectivitat dels centres d'ensenyament de la població, en cas que hagin d'iniciar classes no presencials a l'educació secundària.

Extremar les mesures d'autoprotecció
Recordem que, per l'increment de casos de COVID-19, cal extremar les precaucions (ús de mascareta tapant nas i boca, manteniment de la distància de seguretat, rentat freqüent de mans) i evitar qualsevol desplaçament que no sigui imprescindible.

Publicat el 30.10.2020