www.badiadelvalles.cat
Aquest diumenge, 14 de maig, se celebra una nova edició de la Cursa Badia. Les persones interessades a apuntar-s'hi ho poden fer fins divendres a les 14 h. Enguany, com a novetat, dissabte a la tarda se celebrarà la Fira del Corredor, on les persones participants hauran de recollir els seus dorsals i xips identificadors.

Cartell Cursa Badia 2017El proper diumenge, 14 de maig, al matí, tindrà lloc un dels esdeveniments esportius de l'any a la nostra ciutat: la Cursa Badia. Les persones interessades a participar-hi, encara s'hi poden inscriure: tenen temps fins divendres 12 de maig a les 14 h. També es pot realitzar la inscripció telemàticament al web http://lacursabadia.com.

Enguany, la celebració de la prova comporta diverses novetats. Per una banda, els i les atletes que prenguin part tant en la Cursa Badia 10 km com en la Cursa Popular, tindran un xip identificador, que s'haurà de recollir junt amb els dorsals, dissabte de 16 h a 20 h. Una altra de les novetats és precisament aquesta: un dia abans de la cursa, dissabte 13 a la tarda, tindrà lloc la Fira del Corredor a les pistes exteriors del Complex Esportiu, on les persones participants hauran de recollir els seus dorsals -i els xips, si escau-, entre d'altres. També hi haurà paradetes dels patrocinadors -i de l'Associació de Comerciants, que aprofitaran per endolçar una mica la tarda- així com inflables per als més petits. L'edició d'enguany compta, a més, amb la col·laboració especial de La Caixa.

Com sempre, el dia de la celebració de la cursa, es correran diverses proves: a les 10 h, la Cursa Badia 10 km (que té un preu d'inscripció de 10 euros), adreçada a corredors/es habituals; a les 11.30 h, la Cursa Popular, oberta a tothom, que recorrerà una distància de 3,5 km i que té un preu simbòlic d'inscripció d'1 euro, que anirà a parar a l'AECC, i finalment, a partir de les 12 h, les diverses curses infantils (minis, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets) que són gratuïtes.

Recordeu que tota la informació relativa a la cursa, com ara els diferents recorreguts o el reglament de la prova, es pot consultar al web http://lacursabadia.com/.

Afectacions a la via pública

Pel que fa a l'afectació a l'estacionament, entre les 23 h del 13 de maig i les 14 h del 14 de maig, no es podrà aparcar a les següents reserves d'aparcament:

- Av. de Burgos, des del núm. 42 fins a l'Ajuntament, als dos costats de la via.
- Pàrquing del mercat i passadís entre el mercat i el Complex Esportiu.
- Pàrquing del darrera del c. de l'Algarve (a les zones senyalitzades)

Ja el dia de la cursa, diumenge, el transport públic es veurà afectat amb l'anul·lació temporal de totes dels parades entre les 9 h del matí i les 14 hores. En compensació, s'habilitarà una parada a la rotonda d'Alió. Igualment, hi haurà restriccions de trànsit que afectaran les persones usuàries de l'aparcament de l'av. de Burgos, que no podran circular des de les 09.30 h i fins les 14 h.

Publicat el 10.05.2017