Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès celebra la segona edició de la Fira Del Comerç

Fira de ComerçEl proper diumenge 13 de maig tindrà lloc la II Fira del Comerç de Badia del Vallès que per segon any consecutiu s'ubicarà a la plaça Major. La Fira tindrà lloc durant tota la jornada i comptarà amb la participació de més d'una trentena d'estands dels diferents comerços i parades del mercat municipal, que formen part de l'Associació de Comerciants.

La II Fira del Comerç s'inaugurarà a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 19 hores, amb la participació de 31 estands que estaran a disposició dels usuaris que s'apropin, per informar-los i obsequiar-los amb algun detall.

L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès presentarà en el marc de la Fira, la Guia Comercial de Badia i la Campanya de Descompte que funcionarà al llarg de tot l'any 2012 i on participen tots els comerços associats. Enguany podem destacar una amplia participació de paradistes del Mercat Municipal, que sumen el seu esforç al de l'Associació de Comerciants per treballar per un objectiu comú com és dinamitzar el nostre comerç local.

L'Ajuntament de Badia del Vallès ha volgut utilitzar el marc d'aquesta Fira per impulsar la campanya de medi ambient, L'aigua és vida, no la malgastis!, per això s'obsequiarà amb un petit detall a tots els participants a la Fira que serà distribuïts a través de totes les parades. Durant tota la jornada s'organitzaran activitats de dinamització infantil i es lliuraran contes i material de difusió relacionats amb aspectes ambientals. El taller de canyes a càrrec de Carles Carbonell serà però, l'activitat més destacada per als infants grans i petits.

L'Ajuntament de Badia del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona col·laborarà amb l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès, per fer realitat el pla de dinamització local que s'inaugura amb aquesta II Fira i, que continuarà al llarg de l'any per finalitzar amb la Fira nadalenca que es celebrarà al mes de desembre.

Publicat el 07.05.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^