www.badiadelvalles.cat
La Festa de la Gent Gran 2024 tindrà lloc demà dissabte, 19 d'octubre, al Casal de la Gent Gran de Badia (av. de Burgos cantonada amb carrer Bètica), amb ballada de sevillanes i sardanes, passarel·la de moda badienca i actuació de Bollywood, i tornejos de petanca i dòmino, entre altres propostes.

Els actes s'iniciaran a les 10 del matí, amb l'esmorzar de xocolata amb melindros, a càrrec de la Junta del Casal de la Gent Gran. A les 10.30 hores tindrà lloc la presentació oficial de la jornada. A partir de les 11 hores, l'Associació de Can Sanfeliu oferirà una ballada de sevillanes. A les 11.45 hores, hi haurà una ballada de sardanes. El Coro de la Gent Gran de Badia del Vallès farà un concert a les 12 del migdia i, a les 12.30 hores, hi haurà el repartiment d'obsequis del tercer Torneig de petanca i del primer torneig de dòmino.

La tarda començarà, a les 16.30 hores, amb l'homenatge a les persones de més edat de Badia del Vallès. A les 17 hores, el Casal de la Gent Gran es convertirà en una passarel·la de moda badienca. L'entitat Dones per la Igualtat oferirà una actuació de balls de Bollywood. A les 18.15 hores hi haurà berenar per recuperar forces i, a les 18.45 hores, el ball de fi de festa.

A més de tots els actes previstos per a la Festa de la Gent Gran, durant aquests dies s'estan fent xerrades que trobaràs al cartell adjunt.  

Cartell de l'activitat

Publicat el 18.10.2024