www.badiadelvalles.cat

L'associació juvenil de Badia Espai Fènix, organitza, per a demà, dissabte 12 d'octubre, un esdeveniment per a joves de més de 16 anys, el Tardeo Jove, que es farà a l'equipament cultural Antonio Machado (Av. Costa Blava, s/n, cantonada al carrer de Menorca), de les 18 a les 22 hores.

El Tardeo Jove és una trobada alternativa a les sortides nocturnes, que es crea per aconseguir un ambient relaxat i divertit, amb música, menjar, jocs i activitats culturals. El concepte de tardeo s'ha popularitzat com una forma d'oci que comença més aviat i permet gaudir d'una experiència social sense necessitat d'anar a dormir passada la mitjanit.

L'associació vol que aquest esdeveniment sigui el primer de molts, amb enfocament juvenil, i la inclusió d'elements com la música més actual, un ambient on les persones joves es puguin sentir còmodes, amb activitats adaptades als gustos i necessitats d'un públic jove.

Només es permetrà l'entrada a persones de més de 16 anys i, en el control d'accés, es demanarà la identificació.

Pots seguir les propostes de l'Espai Fènix al seu Instagram i pots contactar amb l'associació enviant un missatge directe al seu perfil d'Instagram, o al correu-e espai.fenix@gmail.com. Trobaràs l'Espai Fènix a l'Espai Jove de Badia del Vallès, a l'edifici annex a l'Auditori Antonio Díaz – El Mago Pop, a la plaça de les Entitats s/n.

Cartell de l'activitat

Publicat el 11.10.2024