www.badiadelvalles.cat
Mar Navarro Prado va prendre possessió com a nova regidora de l'Ajuntament de Badia del Vallès en la sessió del ple municipal d'ahir. La regidora, del grup socialista, entra en substitució de Rafael Moya, que va deixar les seves responsabilitats a l'Ajuntament en ser nomenat cap de Gabinet de la consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica del govern de la Generalitat de Catalunya, Sílvia Paneque. La nova regidora de l'Ajuntament de Badia serà al càrrec de l'espai públic de la ciutat, dins de l´Àrea de Territori i Sostenibilitat.

L'acte va estar ple d'emotivitat. L'alcalde, Josep Martínez Valencia, va destacar “el dinamisme i activitat”, de la nova regidora, i es va felicitar per la seva incorporació a l'equip municipal. Mar Navarro va prendre la paraula per afirmar que “assumeixo amb alegria aquest càrrec; treballar a l'Ajuntament per millorar la vida de la gent de Badia és un honor per a mi, i ho faré amb cor, ganes i alegria”.

Un cop finalitzat el ple, Mar Navarro va rebre les felicitacions de les persones que omplien la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Pots veure el ple de presa de possessió de Mar Navarro en l'enllaç adjunt: https://bit.ly/sessioplebadia091024

En el ple d'ahir es va reincorporar el regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya, Roberto Castillo, i es va registrar l'absència dels dos regidors de Vox.

Publicat el 10.10.2024