www.badiadelvalles.cat
Dimecres vinent, 9 d'octubre, de 9 a 18 hores, aproximadament, es tallarā el trānsit de vehicles al carrer Bčtica, a l'altura de les primeres places en girar l'av. Via de la Plata, al costat del CAP Badia. Aquest tall es fa per permetre la instalˇlaciķ d'una electrolinera (un punt de recārrega elčctrica de vehicles).

El tall comportarà la modificació dels trajectes dels autobusos que passen per Badia i el canvi d'ubicació d'algunes parades. Les parades que quedaran anul·lades durant el temps que durin les obres són les del carrer Bètica (CAP) i Av. Burgos (Ajuntament). Les parades més properes habilitades seran la d'Av. de la Mediterrània, Av. Via de la Plata amb carrer Bètica (quiosc) i carrer Infants amb carrer Porto. Podeu consultar l'afectació als autobusos en el cartell adjunt.

També hi haurà la prohibició d'estacionar vehicles en la zona de les obres, degudament senyalitzada.

Línies afectades pel tall del carrer Bètica

Aquest punt de recàrrega elèctrica de vehicles serà el segon que s'instal·la a Badia, després del  situat davant de l'Ajuntament, amb la voluntat de facilitar l’ús de tecnologies més netes per a la mobilitat.

Publicat el 07.10.2024