www.badiadelvalles.cat
L'alcalde de Badia, Josep Martínez València, s'ha reunit aquest matí amb el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Javier Lafuente, per enfortir vincles entre la ciutat i la universitat i per posar en comú i analitzar oportunitats de millora comunes, gràcies a la proximitat de Badia amb la universitat.

En aquest sentit, han analitzat l'oferta habitacional que hi ha a Badia i com pot facilitar que sigui ciutat residencial per als estudiants de l'Autònoma, gràcies a la seva proximitat. Per impulsar-ho, han estudiat les oportunitats de millora en la connexió entre Badia i la universitat.

També han tractat les possibilitats d'intercanvi educatiu i col·laboració entre la universitat i els instituts i les escoles de Badia, de manera que es puguin fer a Badia tallers de l'Autònoma i, paral·lelament, activitats formatives per als estudiants de Badia a les instal·lacions de l'Autònoma.

La trobada s'engloba en el procés d'impuls de l'agenda institucional de l'alcalde per teixir vincles amb altres administracions i institucions i treballar coordinadament pel progrés de Badia.

Publicat el 04.10.2024