www.badiadelvalles.cat
L'alcalde, Josep Martínez Valencia, ha rebut aquest matí l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón Núñez, que ha vingut a Badia per enfortir els vincles entre les dues ciutats i posar en comú projectes compartits, com el carril bici de Cerdanyola a Badia.

Els dos alcaldes s'han trobat al parc de la 2a República, acompanyats de representants dels dos equips de Govern, i han visitat la carretera del riu, on està previst fer un carril bici que uneixi les dues ciutats. També han pogut veure els horts irregulars que hi ha al terme municipal de Cerdanyola i han parlat sobre com millorar la connexió de Badia amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

A continuació, l'alcalde de Badia li ha explicat les accions que s'estan duent a terme per a la retirada de l'amiant dels edificis de Badia i han visitat el Mercat Municipal de Badia. La trobada ha finalitzat a Alcaldia de l'Ajuntament, on Carlos Cordón ha signat el Llibre d'Honor i ha expressat la seva voluntat de col·laboració amb Badia.

La trobada d'avui s'emmarca en la sèrie de reunions amb les alcaldies dels municipis limítrofs que està duent a terme l'alcalde de Badia.

Publicat el 02.10.2024