www.badiadelvalles.cat
Divendres va prendre possessió com a magistrat del Tribunal Constitucional el badienc José María Macías Castaño. A l'acte van assistir l'alcalde de Badia, Josep Martínez Valencia, i la segona tinenta d'alcalde, Mar Bayona García, convidats pel president del Tribunal Constitucional a petició de Macías.

L'acte va tenir lloc a la seu del Tribunal Constitucional a Madrid, divendres, a les 12 del migdia. El seu president, Cándido Conde-Pumpido, va imposar Macías el collar i la medalla del tribunal.

Destacada participació d'alts càrrecs provinents de Badia del Vallès

La presa de possessió va comptar amb una destacada participació d'alts càrrecs provinents de Badia del Vallès. Així, hi van assistir també el magistrat del Tribunal Suprem per la Sala Quarta Sebastián Moralo Gallego i el cap de la Guardia Civil a Catalunya, Pedro Antonio Pizarro de Medina.

Abans del seu nomenament, José María Macías ha estat vocal del Consell General del Poder Judicial des de l'any 2015. Macías és llicenciat en Dret amb premi extraordinari per la Universitat Autònoma de Barcelona en 1988 i va ingressar a la carrera judicial dos anys després. Ha estat docent en aquesta universitat des de 1991, com a professor associat de Dret Administratiu.

Publicat el 09.09.2024