www.badiadelvalles.cat
Els alcaldes de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, i Badia del Vallès, Josep Martínez Valencia, s'han reunit aquest matí per coordinar estratègies conjuntes en matèria de formació i ocupació, promoció del transport públic i serveis d'atenció a la gent gran, entre altres temes.

Els alcaldes han recorregut l'Av. del Cantàbric i el carrer Tibidabo, acompanyats del primer tinent d'Alcaldia de Barberà, Daniel González i la segona tinent d'alcalde de Badia, Mar Bayona, i han posat en comú temes que afecten les dues poblacions.

Així, han acordat intensificar la vigilància en la recollida selectiva a Barberà perquè els comerços no deixin residus als contenidors de Badia que hi ha a prop.

També han decidit continuar i potenciar la col·laboració entre ambdós ajuntaments en plans i projectes conjunts de formació i promoció de l'ocupació, com és el Projecte Singulars i el projecte CIM, d'orientació als instituts, i el servei de prospecció a empreses.

En transport públic, els dos alcaldes han reivindicat la necessitat d'incrementar la freqüència de pas dels autobusos de la línia A2, per millorar aquest servei.

Els dos alcaldes han reflexionat sobre les necessitats de la gent gran d'ambdues poblacions, a la que cal oferir serveis d'atenció, sigui domiciliària o en residència, en funció de les seves necessitats. Per a això, cal la implicació i la col·laboració de la Generalitat, que és l'administració pública que té aquesta competència.

Finalment, en seguretat, han destacat la col·laboració entre les policies locals de Barberà i Badia i han coincidit en la necessitat que s'incrementi la presència del cos de Mossos d'Esquadra als dos municipis.

Publicat el 03.09.2024