www.badiadelvalles.cat
El Servei Municipal d'Ocupació ofereix formació per a l'acreditació d'ACTIC Bàsic de competències digitals, dins del Programa ADA-2023 per a dones, principalment en situació d'atur.  Les classes es portaran a terme des del 29 de gener fins al 22 de març, de 9.30 a 13.30 hores.

L'acreditació ACTIC és una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional i l'accés a eines d'aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional. L'ACTIC Bàsic acredita que la persona té un domini elemental en l’ús de les tecnologies de la informació i que es pot considerar inclosa en la societat digital.

La formació, i el programa en general, estan enfocats a millorar les competències digitals principalment de dones aturades, per tal de reduir la bretxa de gènere al mercat laboral. Aquesta actuació està subvencionada pel SOC i es finança amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea– NextGenerationEU.

No deixis passar l'oportunitat! Pots apuntar-te de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, a la 1a planta de l'Edifici El Molí. Només et farà falta portar el DARDO i el DNI.

Si vols més informació, pots trucar al Servei Municipal d'Ocupació al telèfon 93 718 16 62 ext. 2, de dilluns a divendres, des de les 9 fins a les 14 hores.

Cartell de la formació

Logotips de les entitats participants

Publicat el 16.01.2024