www.badiadelvalles.cat

La previsió de pluges per a aquesta tarda, durant l'horari de realització de la Cavalcada de Reis, provoca una modificació del seu recorregut per adaptar-lo a les condicions meteorològiques adverses. Així, la Cavalcada de Reis començarà a les 6 de la tarda a l'Edifici Antonio Machado i recorrerà Av. Costa Blava, Av. Costa Brava, Av. de Burgos i Av. Via de la Plata, on finalitzarà, enfront del Complex Esportiu. La recepció als Reis es farà al pavelló del Complex Esportiu, a partir de les 6.30 hores. L'accés per al públic serà per la porta de la pista exterior, ubicada en l'aparcament del Mercat Municipal.

Recordem que, una hora abans de l'inici de la Cavalcada, a les 5 de la tarda, a l'Edifici Antonio Machado, els Reis rebran, en un entorn tranquil, als nens i nenes amb capacitats diverses.

Recepció als Reis, al pavelló del Complex Esportiu

La recepció oficial dels Reis, el lliurament de la clau de la ciutat i el lliurament de les cartes als Reis Mags es faran al pavelló del Complex Esportiu. L'accés serà per l'entrada a la pista exterior, situada en l'aparcament del Mercat Municipal, i estarà oberta a partir de les 6.30 de la tarda.

La previsió de pluges també obliga a la suspensió del piromusical previst.

En cas de pluja molt intensa, se suspendria la Cavalcada, però no les dues recepcions als Reis

Si aquesta tarda hi plogués tant que fes impossible la realització de la Cavalcada, informaríem de la seva suspensió des de les xarxes socials municipals. En aquest cas es continuarien mantenint la recepció per a nois i noies amb capacitats diverses, a l'Edifici Antonio Machado (5 de la tarda), i la recepció per a tota la ciutadania, al Pavelló del Complex Esportiu (a partir de les 6.30 h).

Cartell de l'activitat

Publicat el 05.01.2024