www.badiadelvalles.cat
12ª Jornada d'Educació Viària i Mobilitat Sostenible

educacio viariaEl proper dissabte 28 de maig tindrà lloc la 12ª Jornada d'Educació Viària i Sostenible a Badia del Vallès. Una jornada adreçada a la gent més jove, per tal d'educar i conscienciar-la com a futurs conductors i actuals ciclistes. En definitiva una jornada de reflexió i conscienciació sobre la seguretat vial a la carretera.

La jornada es celebrarà a partir de les 10 hores en el Parc Joan Oliver, després que s'hagin celebrat diverses jornades de mobilitat sostenible i educació viària als centres d'educació primària i secundària de Badia.

Entre les diverses activitats programades que es duran a terme durant la jornada, es realitzarà un circuit de circulació amb bicicletes amb senyalització. Tots els participants rebran un obsequi, concretament una motxilla amb l'anagrama de la jornada.

La finalitat d'aquesta jornada es que els alumnes posin en pràctica els coneixements adquirits durant el curs. El curs serà impartit per un agent de la Policia Local de Badia del Vallès a diferents centres docents de la ciutat.

Durant la jornada també es comptarà amb la participació de l'Autoescola Perfecto i l'autoescola de Badia del Vallès, que cediran vehicles per tal que els joves puguin fer practiques a determinats circuits establerts a la ciutat.

Alhora, el cos de Mossos d'esquadra també hi participarà exposant un vehicle policial i una moto de trànsit.

Publicat el 24.05.2011