www.badiadelvalles.cat
×  
Mercats sostenibles Mercats sostenibles
Avui comença la distribució de passaports de compres sostenibles al Mercat de Badia per al sorteig de productes residu zero. L'Ajuntament de Badia col·labora, amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i el Prat de Llobregat, en la campanya de la Diputació de Barcelona Mercats Sostenibles, per reduir els plàstics d'un sol ús als mercats municipals, en benefici del medi ambient i de la salut. Una de les activitats incloses és el sorteig de tres lots de productes residu zero, valorats cadascú en 80 euros, al mercat de Badia.

El sorteig funciona així:

  1. A partir d'avui, les parades repartiran als seus clients un passaport. Per cada compra que faci el client sense generar residus (aportant les seves bosses reutilitzables, cistell, cabàs, tapers, etc.) es posarà un segell al passaport.
  2. Quan els clients aconsegueixin omplir el seu passaport amb 10 segells, obtindran l'obsequi d'una bossa de reixeta de cotó que els serà lliurada pels mateixos paradistes.
  3. Els passaports omplerts es podran dipositar a les urnes instal·lades per a participar en el sorteig de tres lots de productes residu zero, amb un valor, cadascú, de 80 euros.

La campanya es duu a terme del 30 d'octubre al 2 de desembre. Una vegada finalitzada, s'organitzarà un acte de reconeixement i celebració adreçat als alumnes, paradistes i clients que hi hagin participat. És durant aquest acte de celebració que es realitzarà un sorteig a cadascun dels mercats de 3 lots de productes residu zero per als clients que hagin completat els seus passaports.

En el document adjunt, trobaràs les bases del concurs:

Bases reguladores del procés de participació en el sorteig de productes residu zero, en el marc de la campanya Mercats Sostenibles

Bases reguladores del procés de participació en el sorteig de productes residu zero, en el marc de la campanya Mercats Sostenibles

Fitxer: Bases_Sorteig_Mercats_Sostenibles_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 231.09 kB

Col·labora en dir adeu als plàstics d'un sol ús i guanya un lot de productes residu zero!

Publicat el 30.10.2023