www.badiadelvalles.cat
El Servei Municipal d'Ocupació inicia el programa ADA-2023 amb una formació en comptabilitat informatitzada i Excel. Les classes es portaran a terme des del 6 de novembre fins a l'1 de desembre. Es realitzaran als matins, de 9.30 a 13.30 hores) de dilluns a divendres.

La formació, i el programa en general, estan enfocats a millorar les competències digitals de dones aturades, per tal de reduir la bretxa de gènere al mercat laboral. Es reserva, però, un 30% de places per a dones que treballen. Aquesta actuació està subvencionada pel SOC i es finança amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea– NextGenerationEU.

Obertes les inscripcions! Pots apuntar-te de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, a la 1a planta de l'Edifici El Molí. Només et farà falta portar el DARDO i el DNI.
Si vols més informació, pots trucar al Servei Municipal d'Ocupació al telèfon 93 718 16 62 ext. 2, de dilluns a divendres, des de les 9 fins a les 14 hores.

Cartell del curs

Publicat el 16.10.2023