www.badiadelvalles.cat
El nou Pla Director Urbanístic Metropolità estarà a la teva disposició, a l'Ajuntament, del dilluns 16 d'octubre al divendres 20 d'octubre, de 9 a 14 hores. Podràs consultar el document en paper a l'Ajuntament i resoldre els dubtes que tinguis. Els dies destinats a la resolució de dubtes seran el dimecres 18 i el dijous 19 d'octubre, quan l'Oficina Itinerant d'Atenció Ciutadana de l´Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) estarà a la teva disposició. Dilluns, dimarts i divendres seran dies únicament per a la consulta del document.

És necessari demanar cita prèvia, amb un mínim de 24 hores d'antel·lació a
https://www.amb.cat/web/amb/atencio-ciutadana/cita-previa/pdu/consulta-paper/badia. El dia que hagis reservat, només cal que vinguis a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament i una persona t'acompanyarà a la sala on podràs consultar el Pla Director o resoldre els dubtes que tinguis.

El PDU metropolità estableix el marc reglamentari i les directrius pel planejament urbanístic metropolità del 2050, amb l'objectiu de potenciar els valors naturals del territori metropolità, millorar les ciutats i fomentar una mobilitat activa i sostenible. Pots consultar informació sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità a https://urbanisme.amb.cat/descobrir/pdu-metropolita i accedir als documents de l'aprovació inicial del PDU metropolità en aquest enllaç: https://urbanisme.amb.cat/informar-se/document-aprovacio-inicial.

Per tal de garantir els drets d'informació i de participació en els processos urbanístics de planejament, l'AMB ha establert un període d'informació pública, que s'estendrà fins al 30 d'octubre de 2023.

Durant el període d'informació pública, la ciutadania en general i qualsevol entitat jurídica en particular, té dret a consultar, informar-se i presentar al·legacions, en aquest enllaç: https://www.amb.cat/ca/web/amb/seu-electronica/tramits/detall/-/tramit/al-legacions-al-document-de-l-aprovacio-inicial-del-pla-director-urbanistic/15279104/11696.

Adjuntem també un gràfic que explica quin és el procediment per fer al·legacions:

Com fer al·legacions

Informa-te'n i participa en el planejament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona! La setmana del 16 al 20 d'octubre, el Pla Director Urbanístic Metropolità i un equip tècnic de l'AMB estaran a la teva disposició a Badia!

Publicat el 13.10.2023