www.badiadelvalles.cat
Aquest divendres, de les 18 a les 19 hores, l'Ajuntament presenta el nou circuit de cal·listènia de Badia, situat a la zona verda exterior del Poliesportiu d'Av. del Tibidabo. La presentació comptarà amb una demostració sobre l´ús d'aquests aparells i estarà ambientada amb música. També hi haurà un estand amb informació sobre aquesta pràctica esportiva.

El nou circuit de cal·listènia consta d'un espai central amb una estació de dominades, escala de barres vertical, tres barres de flexions a diferents altures i una escala horitzontal superior, al costat de 4 graons a diferents altures per a facilitar l'accés. A més, a l'espai hi ha barres laterals amb suport, barres per fer dominades, paral·leles triples i barres lineals amb diferents alçades. En el panell informatiu hi ha un codi QR amb l'enllaç a 25 vídeos explicatius de com fer correctament cadascun dels exercicis.

Fomentar la pràctica esportiva entre la gent jove

Tenint en compte el gran percentatge d'abandonament de la pràctica esportiva per part del jovent i seguint les noves tendències d'activitats esportives de carrer, el servei d'Esports de l'Ajuntament ha instal·lat aquest circuit per apropar la pràctica esportiva de manera gratuïta, oberta i fomentar d'aquesta manera els hàbits de vida saludable a la ciutadania.

La cal·listènia és una modalitat esportiva basada en l'entrenament a l'aire lliure, que millora el desenvolupament de l'agilitat, la flexibilitat i la confiança. Amb els exercicis de cal·listènia, s'aprofita la força de la gravetat i el pes del cos per a exercitar els músculs de manera harmònica.

Divendres, vine a conèixer el nou circuit de cal·listènia de Badia, a l'exterior del Poliesportiu!

Publicat el 20.09.2023