www.badiadelvalles.cat
Han començat les obres d'urbanització del parc infantil de Segòvia, 1, cantonada amb l'Av. Via de la Plata, que resoldran els problemes de drenatge d'aigua en la zona i milloraran els equipaments de l'espai.

El projecte contempla un parc infantil amb nou mobiliari i amb paviment interior de tipus cautxú, per fer-lo més segur. El paviment exterior a les voreres s'ha dissenyat per ser accessible. El perímetre exterior estarà delimitat per una zona de jardineres i un tancament de fusta.

Nou sistema de recollida d'aigües pluvials

L'espai comptarà amb un nou sistema de recollida d'aigües pluvials per evitar l'acumulació d'aigua. Per millorar el drenatge cal aixecar tot el terra, amb la qual cosa s'han de retirar tots els elements existents, tant els jocs actuals, que ja estan obsolets, com els arbres que hi ha a l'espai. Un cop realitzat el nou sistema de recollida d'aigües, s'urbanitzarà tot l'entorn, es col·locaran els nous jocs i es replantaran arbres.

Aquestes obres es van endarrerir perquè el primer concurs va quedar desert i l'Ajuntament va haver de tornar a posar en marxa tot el tràmit administratiu per fer un nou concurs, que finalment ha estat adjudicat a l'empresa Parcs i Jardins Catalunya, SL, per un total de 138.586,47 euros (IVA inclòs). El temps previst d'execució és de dos mesos.

Publicat el 19.09.2023