www.badiadelvalles.cat

Si et trobes a l'atur i estàs cercant feina, el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació t'ofereix accés als recursos per ajudar-te. Per això, et convida a dues sortides per conèixer el Vapor Llonch de Sabadell, el 27 de setembre, i el Saló de l'Ocupació, els dies 4 i 5 d'octubre, a Barcelona.

El 27 de setembre, al matí, de 9 a 14 h, aproximadament, t'acompanyem a conèixer el servei del Vapor Llonch de Sabadell, sense cost de transport, ja que serà costejat pel nostre servei.

A l'edifici Vapor Llonch, l'Ajuntament de Sabadell posa al teu abast recursos per oferir-te suport per ajudar-te a canviar de feina i a incorporar-te al mercat de treball:

  • Portal de feina accessible a tothom, on trobaràs ofertes d'empreses de la comarca del Vallès Occidental, i on podràs inscriure't a activitats en xarxa i entrevistes ràpides amb empreses que cerquen personal.
  • Ampli ventall de recursos formatius: certificats de professionalitat de diferents àmbits, formació per persones treballadores, formació tecnològica, etc.
  • Informació sobre les competències dels candidats i candidates més valorades per les empreses que demanen perfils per cobrir diferents vacants en el servei d'intermediació laboral.

Cartell Vapor Llonch

Els dies 4 i 5 d'octubre, al matí, t'acompanyem al Saló de l'Ocupació de Barcelona, també sense cost per transport. En aquest esdeveniment, a la Fira de Barcelona, trobaràs orientació professional i suport per a la cerca de feina.

Al Saló trobaràs:

  • Empreses que oferiran xerrades, activitats i demostracions d'oficis perquè coneguis tendències del mercat de treball i, fins i tot, puguis tenir la possibilitat d'intercanviar dades professionals.
  • Entitats de suport a la recerca de feina oferint recursos gratuïts formatius i d'orientació a persones demandants d'ocupació; també entitats adreçades, específicament, a persones amb certificat de discapacitat.
  • Recursos per a joves que cerquen la seva primera feina.

Cartell Saló de l'OcupacióCartell Saló de l'Ocupació

Informa't i inscriu-te a aquestes sortides i potencia el teu futur professional!

Informació i inscripcions a:

Servei de Promoció Econòmica i Ocupació
Ajuntament de Badia del Vallès
Av. Costa Blava, s/n (Edifici El Molí), 1a planta
Telèfon 937 181 662 ext. 2
Correu-e: smocup@badiadelvalles.net

Publicat el 13.09.2023