www.badiadelvalles.cat
Badia del Vallès es va sumar als actes commemoratius de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb l'acte institucional d'ofrena floral davant de l'Ajuntament. Un gran nombre de veïns i veïnes i representants polítics i de les entitats de Badia s'hi van aplegar al monòlit de l'oreneta per fer les seves ofrenes, que va comptar amb l'actuació de la coral La Ginesta.

Una representació dels partits polítics presents al Consistori, encapçalada per l'alcaldessa, Eva Menor, i amb representants del Partit Socialista, Totes Fem Badia, Partit Popular i Esquerra Republicana de Catalunya van lliurar l'ofrena floral de l'Ajuntament.

També les agrupacions de partits polítics de Badia, com Socialistes, Totes Fem Badia i ERC van contribuir amb les seves ofrenes. Nombroses entitats i organitzacions van participar-hi: l'Associació de Veïns de Badia, l'Associació de Vidus i Vídues, l'associació Virgen del Rocío, la Cofradía Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores, el Consell per la República Badia-Barberà, Dones per la Igualtat, la Federació Catalana de Judo, la Fundació Tallers, la Penya Blaugrana de Badia del Vallès, Protecció Civil i Trenquem El Silenci.

L'acte va comptar amb l'actuació de la coral La Ginesta de Badia del Vallès, que va interpretar Els Segadors mentre es feia l'ofrena floral.

Publicat el 12.09.2023