www.badiadelvalles.cat
El Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament informa que s'ha obert el període de inscripcions per participar en el programa ADA-2023. Aquest programa té per objectiu realitzar accions de formació professional per millorar les competències digitals de les dones desocupades, i així, reduir la bretxa de gènere al mercat laboral. Encara que la formació està enfocada prioritàriament a dones desocupades, es guarda un 30% de les places per a dones que treballin.

L'inici de la formació es preveu a principis de novembre –aproximadament-. Es portaran a terme una sèrie de mòduls formatius de 40 h cadascun, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14.30 h. Dins de l'actuació trobaràs formació en iniciació al món digital (recerca de informació, creació de continguts, comunicació...), preparació per fer la prova ACTIC I (que acredita el nivell bàsic d'informàtica), comptabilitat en Excel i disseny de pictogrames. Tots aquests són coneixements que t'ajudaran a guanyar independència digital i t'obriran possibilitats dins del mercat laboral.

Cartell dels cursos ADA

Si ets una dona estrangera que no disposes de NIE, la participació en el Programa ADA-2023 et permetrà sol·licitar un permís residencial de 12 mesos per participar en una formació del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Si tens interès en participar en el programa, pots fer ja la teva inscripció a l'oficina del Servei Municipal d'Ocupació (1a planta de l'Edifici El Molí, Av. Costa Blava, s/n). Ens trobaràs disponibles de dilluns a divendres, de 9 a 14.30 h. També pots trucar al 93 718 16 62 ext. 2 per sol·licitar més informació.

Servei Municipal d'Ocupació
Edifici El Molí
Av. Costa Blava s/n, 1a planta
Tel. 93 718 16 62 ext. 2
Horari, de 9 a 14.30 hores

Aquesta actuació està subvencionada pel SOC i es finança amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

Entitats participants

Publicat el 05.09.2023