www.badiadelvalles.cat

L'Ajuntament ha iniciat el procés per a la contractació laboral temporal per un període de sis mesos d'una persona operària de Manteniment. Les persones interessades disposen de tres dies hàbils per presentar la seva candidatura mitjançant aquest enllaç al portal Feina Activa. 

Entre les funcions del lloc de treball, ha de donar suport en el manteniment, tant preventiu com correctiu de les vies municipals; col·laborar en les tasques de maçoneria, de fontaneria, pintura i electricitat, i en el muntatge d'estructures per a esdeveniments al municipi.

Les persones interessades que desitgin prendre part en el procés de selecció s'han d'inscriure a l'oferta que s'ha publicat al portal Feina Activa (Portal de feina del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya): https://feinaactiva.gencat.cat/search/offers/detail/FA06044491 o omplir una sol·licitud a les instal·lacions del Servei Municipal d'Ocupació (a l'Edifici El Molí), en el termini de 3 dies hàbils des de la seva publicació.

Pots consultar el decret d'aprovació del procés de reclutament i el procediment de selecció en el document adjunt.

Procés de selecció i contractació laboral temporal d'un/a operari/ària de Manteniment

Procés de selecció i contractació laboral temporal d'un/a operari/ària de Manteniment

Fitxer: Decret_aprovacio_proces_reclutament_operari_aria_de_manteniment.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 801.96 kB

Aquesta contractació es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, en el marc de la convocatòria del Catàleg del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020- 2023.

Programa finançat per la Diputació de Barcelona en el marc dels Plans Local d'Ocupació 2023.

Logotip de la Diputació de Barcelona

Publicat el 19.06.2023