www.badiadelvalles.cat

Badia del Vallès celebra la XIV edició de la Festa de la Llengua Materna des de dimarts vinent, 14 de febrer, fins al 9 de març. La temàtica central d'aquesta edició és la interculturalitat i la identitat plural, i totes les activitats estan projectades per destacar la riquesa intercultural de Badia.

Les activitats començaran el dimarts, 14 de febrer, amb la proposta Pinta la llengua. Vine i escriu al vidre de la Biblioteca Vicente Aleixandre una frase en la teva llengua. Disposaràs dels materials el 14 i el 15 de febrer, de les 9.30 a les 10.30 hores, i el 16 de febrer, de les 15.30 a les 16.30 hores.

Del 16 de febrer al 2 de març, la Biblioteca programarà l'exposició Quan parles fas màgia, de Voluntariat per la llengua. Hi haurà un concurs sobre l'exposició fins a l'1 de març i es farà el lliurament del premi, el 2 de març.

El 21 de febrer, a les 18 hores, a la Biblioteca es farà el club de lectura sobre el llibre Mira'm els ulls. No és tan difícil entendre'ns, de Míriam Hatibi, dinamitzat per Josep Dorca, professor del Servei Local de Català.

El 22 de febrer, a les 17 hores, el Casal de la Gent Gran acollirà el col·loqui Migració i identitats plurals, conduït per Artur Noguerol, professor emèrit de la UAB.

El 23 de febrer, club de lectura fàcil a la Biblioteca, amb L'Aigua del Rif, de Montse Flores. Es farà a les 15.30 hores.

El 24 de febrer, a la Biblioteca, hora del conte per als més menuts Tres Contes del Món, per a infants d'1 a 5 anys, a càrrec de Rah-mon Roma.

Els actes de la XIV edició de la Festa de la Llengua Materna es tancaran amb la presentació del llibre Fusta d'Eucaliptus Cremada, a càrrec de la seva autora, l'Ennatu Domingo, i venda de llibres, a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

Cartell de la XIV Festa de la Llengua Materna

Publicat el 10.02.2023