www.badiadelvalles.cat

El projecte Engega't Jove: dona llum i organitza el teu itinerari! està destinat a persones joves de 16 a 29 anys, preferiblement aturades i té l'objectiu la inserció laboral o el retorn acadèmic del jovent participant. L'inici d'aquest programa està previst per gener del 2023 i integrarà les especialitats formatives d'operador/a de magatzem i activitats bàsiques d'electricitat, a més de diverses activitats dirigides a afavorir aquesta inserció. Si t'interessa, posa't ja en contacte amb el Servei Municipal d'Ocupació de Badia del Vallès, al telèfon 93 718 16 62  Ext. 2 o directament al Servei Municipal d'Ocupació, a l'Edifici El Molí (av. Costa Blava, s/n).

Aquest programa ha estat validat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, que ha publicat la resolució provisional de la convocatòria "Projectes Singulars 2022" on aprova la subvenció a l'agrupació liderada pel Servei Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès. El projecte Engega't Jove: dona llum i organitza el teu itinerari! es portarà a terme per l'agrupació dels Ajuntaments de Badia del Vallès, Ripollet i Barberà del Vallès, amb el centre formatiu Level Instrukta.

El programa està destinat a persones joves de 16 a 29 anys, preferiblement aturades i té l'objectiu la inserció laboral o el retorn acadèmic del jovent participant.

L'inici està previst per gener del 2023 i integrarà les especialitats formatives d'Operador/a de magatzem i Activitats bàsiques d'electricitat, a més de diverses activitats dirigides a afavorir aquesta inserció.

Aviat el Servei Municipal d'Ocupació de Badia del Vallès farà difusió per donar a conèixer el projecte, però ja pots dirigir-te al servei per demanar més informació contactant mitjançant el telèfon 93 718 16 62  Ext. 2 o físicament al Servei Municipal d'Ocupació, Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n).

Logos del projecte

Publicat el 12.12.2022