www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament de Badia del Vallès obre, a partir de demà, el termini d'inscripció a la convocatòria per a l'assignació de places pel curs de pre monitor/a de lleure, per a joves de 14 a 17 anys, empadronades a Badia o que hagin cursat l'ESO al municipi. Aquest curs és totalment gratuït i tindrà lloc al Casal de Joves (c/ Porto, s/n) els dies 26 de setembre i 3, 7, 10 i 17 d'octubre, de 16 a 20 hores.

La inscripció l'has de formalitzar entre demà, dijous, 22 de setembre, i divendres, 23, mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament. El tràmit específic per fer la inscripció el trobaràs a tràmits destacats, a partir de demà. Si, un cop finalitzat aquest termini, resten places disponibles, tindràs una altra oportunitat per inscriure-t'hi dilluns, 26 de setembre, fins a les 14 hores.

Amb el curs de pre monitor/a tindràs una orientació global sobre el treball de l'ajudant de monitor/a en un esplai o altres entitats de lleure. Et formarem com a voluntari/ària i com a ajudant d'educador/a, donant-te eines per saber com fer-ho, estratègies de participació i compromís, diversitat i igualtat d'oportunitats, i tècniques i recursos com jocs, cançons i danses.

Cartell del curs

Publicat el 21.09.2022