www.badiadelvalles.cat

El servei de promoció econòmica i comerç de l'Ajuntament de Badia del Vallès impulsa la campanya Per Sant Jordi, fem comerç, fem barri!, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, amb l'objectiu de col·laborar i donar un impuls al sector del comerç local, que ha resultat molt afectat per la COVID-19 i necessita tot el suport possible.

Amb aquesta campanya i tenint en compte que els infants són els clients del futur, es vol generar un trànsit de famílies (infants, pares i mares, avis i àvies) pels aparadors dels comerços de Badia del Vallès, per tal de trobar els dibuixos que han realitzat els infants de les escoles de primària i també, al drac Badi, que es troba amagat a 10 aparadors dels establiments comercials i de serveis del municipi.

Per Sant Jordi, fem comerç, fem barri! comporta dues actuacions diferenciades, per a tots els infants d'Educació Infantil i de Primària de les escoles de Badia del Vallès.

Per una banda, Dibuixa el teu Sant Jordi, per als comerços de Badia. Amb aquesta actuació els infants han fet un dibuix inspirat en la temàtica de Sant Jordi i durant la setmana del 19 al 24 d'abril s'exposaran als comerços del municipi i, els guanyadors de les tres categories que s'han establert rebran, com a premi, un lot de llibres.

Per una altra, Troba el drac Badi als comerços de Badia. Amb aquesta actuació els infants hauran de trobar els 10 dracs de Sant Jordi, Badi, que estan amagats als aparadors de 10 establiments comercials i de serveis del municipi. Si els troben, hauran d'omplir una butlleta i depositar-la a l'urna ubicada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i entraran en un sorteig que es farà públic el dia 25, a les 12.30 del matí, i el guanyador/a rebrà també, un lot de llibres i el Badi.

Aquesta campanya s'emmarca dins el conveni de col·laboració signat entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de Badia del Vallès, per impulsar el projecte Fem comerç, fem barri.

Cartell de les activitats

Publicat el 19.04.2022