www.badiadelvalles.cat

El lliurament dels premis del certamen de TikTok Badia del Vallès per la igualtat es farà aquesta tarda, a les 17 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament. L'alcaldessa, Eva Menor, lliurarà els reconeixements a les obres amb les millors votacions. El primer guardó rebra un premi de 200 euros i, el segon, de 100 euros. També es projectaran els vídeos premiats.

El certamen de Tiktok Badia del Vallès per la igualtat ha tingut lloc entre el 22 de febrer i el 18 de març (tots dos inclosos) amb les etiquetes #Badiaporlaigualdad i #Badiaperlaigualtat, i l'etiqueta a nivell nacional #rodandoporlaigualdad.

32 municipis de tota la geografia espanyola (31 localitats i una mancomunitat) s'han sumat a la segona edició de la iniciativa nacional “Rodant per la igualtat” per a lluitar juntes per la igualtat de gènere. L'objectiu de la convocatòria és estimular la capacitat creativa de la ciutadania i potenciar tant la reflexió com la conscienciació per la igualtat de gènere. S'ha triat la plataforma TikTok per la seva alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

Pàgina web de Rodando por la igualdad
Facebook
Instagram

Publicat el 07.04.2022