www.badiadelvalles.cat

Taller Pressupostos ParticipatiusUna trentena de persones van assistir dimecres, a la segona i última sessió dels tallers d'elaboració de propostes en el marc del procés de pressupostos participatius.  El taller va comptar, també, amb la presència dels regidors de Participació, Josep Martínez, i de Territori, Rafa Moya.

Per tal de poder treballar millor, les persones assistents es van dividir en dos grups, tot i que després, es van posar en comú totes les propostes, que incloïen la construcció de rotondes, millores d'accessibilitat als blocs o, fins i tot, la designació d'un itinerari circular per caminar al voltant del municipi. La viabilitat tècnica i econòmica d'aquestes i de tota la resta de propostes serà valorada un cop finalitzi el seu termini de presentació.

Alguns dels criteris que han de complir les propostes per poder ser votades són:

- tenir visió de ciutat i generar impacte en el conjunt del municipi
- ser de competència municipal
- ser realitzables tècnicament i viables econòmicament. En aquest sentit, es pot consultar un llistat de preus orientatius de diferents elements d'obra (extrets de la base de dades de l'Institut de Tecnologia de la Construcció, l'ITeC).
- respectar el marc jurídic i legal existent
- ser sostenibles sense generar dependència dels futurs pressupostos ni contribucions especials
- ser inclusives socialment
- ser d'interès general de la ciutadania.Taller Pressupostos Participatius

Cal recordar que qualsevol persona més gran de 16 anys i empadronada a Badia del Vallès pot presentar una proposta, fins el proper 8 de novembre, dia que finalitza el termini de presentació.

Publicat el 04.11.2016